hvordan PS4 Share Play

Så du vil spille den nyeste spillutgivelsen din med en venn, men de bor for langt unna? Del spill er den perfekte PlayStation-funksjonen for deg. det skaper egentlig en «virtuell sofa» for å spille spill med vennen din på nettet. Med et trykk på Del-knappen kan du la dem se deg spille det nye spillet eller overlate kontrollen for å delta i handlingen også. Med denne funksjonen kan du til og med spille lokale samarbeidsspill som om dere begge var i samme rom. Her er hvordan du deler spill.

Hvordan starte

Både du og personen du vil dele denne funksjonen med, trenger PlayStation Plus. Dette kreves for stort sett alle online flerspillerspill, og Share Play gjør på en måte ethvert spill du deler til et online flerspillerspill.

I tillegg til Pluss trenger du en sikker internettforbindelse. En minimum opp- og nedstrømshastighet på 2 Mbps anbefales, mens 5 Mbps vil gi deg best ytelse. Når du er klar med disse to viktige tingene, er du klar til å dele denne funksjonen.

Hvordan være vert for Share Play

 • Start spillet du vil dele og gå tilbake til menyene
 • Naviger til festmeny; det ser ut som et lite hodesett
 • Finn vennen du vil dele Spill med, velg navnet deres og lage fest
 • Når partiet er dannet, Klikk på Share Play
 • I rullegardinmenyen, velg Start
 • Klikk på OK for å starte tilkoblingshastighetstesten

Del Play

 • Når resultatene vises, trykk Ja å fortsette

Det starter med deg som vert. Et lite venteikon vil snurre ved siden av knappen mens du venter på at vennen din skal godta invitasjonen. Når de har koblet seg til, vil et varsel vises i øvre venstre hjørne av skjermen om at vennen din har connected to your PS4 as a visitor of this feature. Besøksvennen vil nå kunne se skjermen din på systemet sitt.

Les også:

Hva er Share Control

 • Når du er vert for Share Play, gå tilbake til festmenyen
 • Klikk på Share Play
 • I rullegardinmenyen, velg Gi kontroller til besøkende
 • Velg mellom, La den besøkende spille som deg og Spill spill sammen

Del Play

Det er her du kan velge enten å la vennen din spille spillet ditt alene med «spill som du»-alternativet eller dele i et samarbeidsspill. Hvis de spiller som deg, vil du kunne se spillingen og bytte hvem som har kontroll frem og tilbake hvis du vil dele moroa med noen få nivåer, dødsfall osv. Spill Game Together er alternativet du bør velge hvis du er ønsker å dele et spill som er lokalt samarbeid og du vil spille samtidig, med eller mot hverandre.

Ting å huske

Det er noen begrensninger når det gjelder denne funksjonen. Bortsett fra både folk som trenger PS Plus for flerspiller og en god tilkobling, denne funksjonen -kun- fungerer for to spillere. Selv om bare verten trenger å eie spillet, må spillet være tilgjengelig i begge spillernes land. Dette hindrer folk i å spille spill som kan ha blitt forbudt eller justert for hjemlandet.

Den støtter for øyeblikket ikke bruken av PS-kameraet. Og foreldrekontroll er noe å huske på, siden begge spillerne må ha kontrollnivåer som matcher, og begge spillernes alder må passe for spillet.

Les også:

Og kanskje den mest irriterende begrensningen hvis du planlegger en lang spilløkt, den varer bare i 60 minutter. Heldigvis er antallet ganger du kan dele spill ubegrenset, så du kan invitere vennen din på nytt etter at timen er ute så mange ganger du vil.

Deling er omsorg

Det er en fin måte å la vennen din teste ut et spill du eier som de ennå ikke har kjøpt, eller ganske enkelt en måte å spille co-op og kontra spill uten å måtte være i samme rom, stat eller land. Noen få klikk på kontrolleren og den virtuelle sofaen er klar til å dele.

Forhåpentligvis vil den tillatte Share Play-tiden forlenges i fremtiden. Foreløpig er det en liten ulempe for muligheten til å dele lokale spill med venner som er bortreist. Del spillene dine, ha det gøy og spill bort!

PS Plus 12 måneders digital kodeSpille sammen

Flerspiller nødvendighet

PS Plus 12 måneders digital kode

For samarbeidsspillene dine

Som med alle flerspillerspill for PlayStation, hvis du vil spille flerspiller gjennom denne funksjonen, trenger du et PS Plus-abonnement. Sammen med muligheten til å spille med vennene dine på nettet, får du flere gratis spill hver måned og ekstra rabatter i PS Store.