En av de største mobiltelefonprodusentene på planeten, Samsung, setter en utrolig ære i å lage de absolutt mest komponent luksuriøse dingsene på jorden. Ikke utelukkende følger enhetene deres med frontlinjeutstyr. Imidlertid jobber organisasjonen i tillegg entusiastisk for å bringe nye høydepunkter for programmeringsoppgradering til Galaxy-serien. I løpet av de siste par månedene avslørte Samsung en QR-kode (rask reaksjon)-oppdatering til en del av Galaxy-dingsene, noe som gjorde skanneren tilgjengelig lokalt.

Fra å foreta raske utvekslinger til å bli med i Wi-Fi-systemer, vi som helhet er ferdigheter med nødvendige QR-koder i dag. I dette området vil vi avsløre for dere alle om den QR-kodeskanneren på gadgeten og hjelpe deg å dra nytte av den.

Trinnvise instruksjoner for å få en QR-skanner

Den sørkoreanske OEM gjorde QR-skanneren tilgjengelig for Galaxy-dingsene sine gjennom OTA-oppdateringer i løpet av de siste par månedene. Heldigvis hadde vi forpliktet oppdateringssider for organisasjonens mest utbredte enheter, som ville gjøre deg i stand til å forstå nøyaktig når enheten din fikk oppdateringen.

  • S10, S10 Plus, S10e oppdateringsside
  • S9, S9 Plus oppdateringsside
  • Merk 9 oppdateringsside
  • Merk 8 oppdateringsside

Den mest effektive metoden for å komme til QR-kodeskanner

Den mest presise tilnærmingen for å komme til QR-kodeskanneren er trukket ned i hurtigpanelet og trykk på den alternative ruten.

På den annen side kan du komme til skanneren gjennom din lokale kameraapplikasjon. For å sikre at kameraet ditt er egnet for filtrering av QR-koder, gå inn i kamerainnstillingene og slå på Skann QR-koder.

Instruksjoner for bruk av QR-skanner

For å være helt ærlig, er forventningen om å absorbere informasjon her svært ubetydelig.

Teknikk 1:

Trykk på QR-skanner i hurtiginnstillingstavlen for å sende kameraapplikasjonen i filtreringsmodus.

Teknikk 2:

Åpne kameraapplikasjonen og send ut en QR-kode. I alle fall, for at dette skal fungere, sørg for at du har autorisert alternativet ‘Output QR-kode’ i kamerainnstillingene fra og med nå. Det er naturligvis tillatt, forresten. Se bildet under.

Ansettelse av QR-koder

Du er sannsynligvis godt kjent med skannerbrikker, og sett dem bli undersøkt ved kassen. Deres ansvar er å fortelle en tilknyttet maskin hvor mye en vare koster og forsyne ekspeditøren med relevante data. QR-koder har samme arbeidsregel, bare at de kan lagre og presentere betydelig mer informasjon enn standard skannertagger. QR-koder kan lagre solide URL-er, områdetilrettelegging, billettavtaler (filmer, reiser og så videre), kontaktdata (på et møtekort kanskje), foreta avdrag og til og med Wi-Fi-passord.

Wi-Fi-deling

På Android 10 og opprettholdte Galaxy-gadgets. Det er for tiden et valg å dele/bli med i et Wi-Fi-arrangement ved å filtrere en QR-kode. I stedet for å tilegne seg vanskelige å artikulere Wi-Fi-passord. Man kan nå permanent dele systemets akkrediteringer ved å la deres følgesvenner sjekke den tilkoblede QR-koden.

Du kan også skjermfange din Wi-Fi QR-kode før en tilbakestilling av produktet. Spretter senere videre til systemet ved å sjekke det nylig sparte skjermbildet.

Se også; Pixel 4 Motion Sense håndfri funksjon støtter ni apper for streaming av innhold

Spar betydelige data

I dag sender produsenter det store flertallet av sine avanserte dingser med et smart QR-klistremerke koblet til dem. Send dem ut, og du vil ha alternativet til å spare gadgetens modellnummer som et notat eller holde gjeldende data lett tilgjengelig.

Skjørt linjen

QR-koder har også løst bestilling av filmbilletter. I stedet for å forbli innenfor rekkevidden for å samle kort fra filmene, kan du nå nødvendigvis vise QR-koden til billettsamleren og komme inn i kinoen. Du kan også sette pris på sammenlignbare fordeler når du bestiller transport/tog/flybilletter.

Enkle avdrag

Å gjøre avdrag er for tiden enklere enn på noe annet tidspunkt på grunn av effektivt åpne QR-koder. Prøv å ikke ha pengene innen rekkevidde? I utgangspunktet, undersøk QR-koden for å gjøre en rask avbetaling.

Konklusjon

Det var et smart valg av Samsungs produktgruppe å inkludere en hengiven fangst for QR-skanneren. I den kvikke innstillingstavlen. Gi den dessuten mulighet til å dele hemmelige Wi-Fi-ord og koble til Wi-Fi-systemer.