Vi ser etter en teknikk for å Installer Snapchat på PC. Så i denne artikkelen lærer du hvordan bruk Snapchat på PC ved å bruke NOX-appspilleren.

For de som ikke er klar over Snapchat, her er en kort introduksjon for dem. Snapchat er en veldig populær meldingsapp lansert av Evan Spiegel, Bobby Murphy og Robert Brown. Appen har over 170 millioner brukere fra hele verden med 200 millioner bilder som deles regelmessig ved å bruke den. Det gjør det mulig for brukere å dele bilder og videoer med sine kjente. Hovedårsaken bak Snapchats enorme vekst ligger i konseptet om at multimedietekster ikke er tilgjengelige etter en tidsbegrensning. Snapchat er veldig populært på iOS eller Android. men likevel, nå er det ingen offisiell kunngjøring etter lanseringen av Snapchat på Windows og Mac OS. Vi installerer Snapchat på PC ved hjelp av NOX Android Emulator.

Hva er Android Emulator?

Android er uten tvil et kraftig OS. Den tilbyr en komplett pakke for Android sammen med mulighetene for dybdetilgang til din mobile enhet. Du kan også installere tredjepartsapper, endre brukergrensesnittet, justere utseendet og følelsen til telefonen ved hjelp av god tilpasning som tilbys av Android OS. Disse tilpasningene er vanligvis nødvendige i sin motpart iOS. Åpen kildekode-naturen til Android OS gjorde det imidlertid til den mest populære mobilprogramvaren. Og dette fører til utviklingen av mange Android-baserte emulatorer for PC.

Emulator:

En emulator er en programvare som lar en PC oppføre seg som et annet PC-system. For å kjøre Android-apper på PC, fungerer emulatoren som et Android-system som kan installeres på Windows. Appene fra butikken er også installert på emulatoren. Så, uten mye mas, la starte listen over de beste simulatorene for Windows og Mac.

Det er mange Android-emulatorer tilgjengelig på markedet som KO Player, Andy, BlueStack, Droid4x, Windroy, NOX, etc.

Men her bruker vi NOX App Player:

Kommandoer for å bruke Snapchat på PC med NOX App Player:

Trinn 1:

Gå over til NOX og last det ned for ditt respektive operativsystem ved å følge lenken nedenfor:

Steg 2:

Synkroniser deretter Google-kontoen din via NOX.

Trinn 3:

Last deretter ned Snapchat fra NOX Play Store.

Trinn 4:

Når den er installert eller lastet ned, kan du finne den på NOX-hjemmeskjermen.

Trinn 5:

Trykk på Snapchat for å bruke den.

Feilsøk Snapchat-feil på PC

Snapchat-feil på PC

Det vanligste problemet som noen av Snapchat-brukerne på Windows møtte mens de brukte Snapchat gjennom NOX App Player, er at Snapchat ikke kan fungere. Hvis du er en av dem, ikke bekymre deg, for her er løsningen:

Trinn 1:

Forlat Snapchat-applikasjonen.

Steg 2:

Trykk på Camera app fra NOX-hjemmeskjermen. En tekst for å begynne YouCam kan vises på skjermen din.

Trinn 3:

Finn etter YouCam åpne deretter applikasjonen.

Trinn 4:

Uten å lukke den, gå over til NOX igjen.

Trinn 5:

Gå over til Settings, Trykk på Apps og velg deretter Snapchat.

Trinn 6:

I Snapchat-delen trykker du på slett data og cache. Avinstaller deretter appen.

Trinn 7:

Installer det igjen og logg på. Nå skal Snapchat-kameraet fungere uten problemer.

Konklusjon:

Her er alt om Snapchat On PC Using NOX App Player. Med Android-emulatorene nevnt ovenfor, kan du kjøre og spille Android-apper og -spill på Windows, Mac PC gratis. Imidlertid avhenger reaksjonsevnen til simulatorene av programvare- og maskinvarespesifikasjonene til PC-en din. Du kan også nyte spillene på PC-en din ved å bruke tastaturkartlegging og ekstern gamepad-støtte. Også, hvis du er utvikleren, er det en godbit å teste appen under forskjellige mobilforhold.

Dette er en av enkleste måtene å installere Snapchat på en hvilken som helst PC. Hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet. Hvis du vil ha hjelp angående denne artikkelen, slipp en kommentar i kommentarfeltet.

Les også: