Vil du bruke Whatsapp uten SIM? Vi lever i en moderne teknologisk verden. I dag har vi ulike metoder som vi kan bruke for å integrere med våre kjære. Dessverre, Hva skjer er den mest fantastiske kommunikasjonsappen som er tilgjengelig.

WhatsApp ble lansert i 2009, men nå er det den mest brukte appen fra hele verden. Til å begynne med, i startfasen av denne appen. Den svært effektive, fantastiske og gratis meldingsplattformen ble satt til et helt nytt segment av apper i bransjen for mobiler og nettbrett.

Du kan nå bruke WhatsApp uten telefonnummer eller SIM-kort. I denne guiden lærer du to fantastiske teknikker for å bruke denne appen på iPad, Android-nettbrett, PC og også mobiltelefonen uten SIM-kortet.

Bruk WhatsApp uten mobilnummer

Som nevnt tidligere, her er ulike metoder for å bruke WhatsApp uten mobilnummer eller SIM-kort, og du kan prøve begge disse løsningene og bruke den som passer best for deg.

Før vi går videre til noen av de to metodene, gå over til følgende forutsetninger for å bruke WhatsApp uten mobilnummer og SIM-kort.

  • Last ned eller installer WhatsApp på nettbrettet, telefonen eller PC-en din hvis du ikke allerede har gjort det.
  • I tilfelle, hvis du allerede har lastet ned WhatsApp til mobilen din, sjekk om du har bekreftet WhatsApp ennå.
  • I tilfelle, hvis du allerede har verifisert WhatsApp, fjern det nåværende nummeret ditt fra WhatsApp etter å ha avinstallert appen og installert den på nytt.

Triks 1: Bruk TextNow for å bekrefte WhatsApp

Først laster du ned en meldingsapp kjent som TextNow til mobilen din. Denne meldingsappen gir deg et mobilnummer som du kan skrive inn i WhatsApp og bruke det til å bekrefte kontoen din.

Trinn 1: Last ned eller installer TextNow på enheten din

Last ned eller installer TextNow-appen på mobilenheten din fra iTunes App Store, Google Play Store eller Windows Phone Store. Men hvis du bruker WhatsApp på datamaskinen, vil du åpne Android-emulatoren og søke etter TextNow i den.

Steg 2: Åpne TextNow-appen og legg til nummeret ditt

Når TextNow-appen er lastet ned eller installert på enheten din. Du kan deretter åpne den og fullføre installasjonsprosessen. Når appen er satt opp, skriv nummeret ditt.

Hvis appen ikke viser nummeret ditt eller du har glemt å skrive ned nummeret ditt, kan du finne ut ditt TextNow-nummer etter trinnene nedenfor.

  • Android: Når appen åpnes på mobilen. Trykk på ikonet med tre linjer øverst til venstre på mobilenheten. Du bør da se mobilnummeret ditt.
  • iPhone: Trykk på ikonet med tre linjer som er plassert øverst til venstre på iPod, iPhone eller iPad. Etter at du har trykket på ikonet med 3 linjer, bør du se mobilnummeret ditt.
  • Windows telefon: Når du åpner appen din, kan du bare navigere til Personer-fanen og deretter se mobilnummeret ditt.
Trinn 3: Gå over til WhatsApp og bekreft nummeret

Etter at du har skrevet ned TextNow-nummeret ditt. Bare åpne WhatsApp på din mobil, nettbrett eller PC og følg trinnene nedenfor.

3.1. Skriv inn TextNow-nummeret ditt i WhatsApp

Etter at du godtar vilkårene og betingelsene for WhatsApp, vises en melding om å legge inn nummeret ditt. Når du blir bedt om å angi nummeret ditt, velg ditt land og skriv inn TextNow-nummeret.

3.2. Vent til meldingsbekreftelsen mislykkes

Vent i 5 minutter til meldingsbekreftelsen mislykkes. Når SMS-verifiseringen mislykkes, vises en melding om å ringe nummeret ditt. Trykk på Ring meg-knappen for å få et automatisk anrop fra WhatsApp.

3.3. Motta WhatsApp-verifiseringsnummeret ditt

Gå over til TextNow-appen på mobilen din, og du bør motta en samtale fra WhatsApp. Bare svar på anropet og en automatisk tekstmelding fra WhatsApp vil gjenta bekreftelseskoden mange ganger. Skriv bekreftelsesnummeret ditt.

3.5. Skriv bekreftelseskode i WhatsApp

Skriv nå bekreftelseskoden du får fra den automatiske samtalen til WhatsApp.

3.6. Siste oppsett

Fullfør konfigurasjonsprosessen i WhatsApp etter at du har skrevet inn bekreftelseskoden din. Nå har du opprettet en WhatsApp-konto uten mobilnummer.

Når metoden ikke fungerte for deg, kan du prøve å bruke en annen app kjent som textPlus, eller du kan bruke den andre metoden gitt nedenfor.

Triks 2: Bruk eldre fasttelefon for å bekrefte WhatsApp

Bruk WhatsApp

Du kan også bruke ditt eksisterende hjemmetelefon-/fasttelefonnummer for å bekrefte WhatsApp. Bare følg instruksjonene nedenfor for å bruke WhatsApp uten mobilnummer eller SIM-kort.

Trinn 1:

Gå over til WhatsApp-applikasjonen på telefonen, nettbrettet eller PC-en.

Steg 2:

Det vises en melding som ber deg om å skrive inn nummeret ditt, deretter skriver du inn hjemmetelefon- eller fasttelefonnummeret ditt.

Trinn 3:

Etter noen minutter vil verifisering via SMS mislykkes, og du vil bli presentert med et annet alternativ for å ringe meg. Bare trykk på Ring meg-alternativet for å motta et anrop fra WhatsApp til fasttelefonnummeret ditt.

Trinn 4:

Nå får du et automatisk anrop fra WhatsApp til telefonnummeret. En automatisert stemme vil gjenta den sekssifrede bekreftelseskoden mange ganger. Skriv ned denne bekreftelseskoden og skriv inn denne bekreftelseskoden i WhatsApp.

Trinn 5:

Etter at du har verifisert WhatsApp på mobilen. Du kan deretter fullføre oppsettsprosessen og du er klar til å begynne å snakke med dine kjære på WhatsApp uten å bruke mobiltelefonnummeret eller SIM-kortet ditt.

Fordeler med å bruke WhatsApp:

Hva skjer

Gratis:

Den største fordelen med WhatsApp er at den er tilgjengelig gratis og det er ingen ekstra kostnader. Slik at ingen kan dele eller sende meldinger, bilder, videoer, kontakter, foreta videosamtaler til nesten hvor som helst. Det gjør det også mulig for en person å spare penger som ble brukt på videosamtaler og SMS tidligere.

Lett å bruke

En annen viktig ting med å bruke WhatsApp er at det er enkelt å bruke. Som vi vet at for mange bruker denne appen. Hvis du vil bruke WhatsApp, trenger du ingen ekspert da det er brukervennlig. Dessuten er appen enkel å bruke og forstå. Det er ingen aldersbegrensning, så unge så vel som gamle aldersgrupper kan også bruke denne appen.

Ingen annonser

Når vi først snakker om nettteknologi, er den mest irriterende delen av å besøke et nettsted eller bruke en app uønskede annonser som gjør det veldig irriterende for brukeren. Men når vi snakker om WhatsApp, står du ikke overfor den typen problem.

Konklusjon:

Dette er de to beste metodene for å bruke WhatsApp på hvilken som helst telefon uten SIM-kort. Du kan bruke hvilken som helst metode, men ikke glem å dele tilbakemeldingen din med oss. For ytterligere spørsmål og spørsmål gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Les også: