I denne guiden vil vi diskutere alle tilfredsstillende konsollkommandoer og juksekoder som brukes i Satisfactory-spillet. Det er mange ting du kan utføre i dette åpne utforskningsspillet. Tilbyr et tredimensjonalt eller 3D-perspektiv. Spillet krever imidlertid at du oppdager de nødvendige gjenstandene som kan hjelpe deg med å lage maskiner eller verktøy.

Til å begynne med må du bygge opp Space Elevator, og deretter blir utfordringene mer interessante for hvert oppdrag som går. Imidlertid ser spillet tonnevis av juksekoder, og du trenger ikke å be om mer. Vel, denne guiden vil liste opp alle tilfredsstillende konsollkommandoer eller juksekoder i Satisfactory-spillet og de viktige trinnene for enkel tilgang til dem. Dykk ned nedenfor for å få tilgang til konsollkommandoer og juksekoder!

Se også: Notisblokk-triks, kommandoer og hacks du bør kjenne til

Alle tilfredsstillende konsollkommandoer og juksekoder: Slik får du tilgang til det

Tilfredsstillende konsollkommandoer

Slik får du tilgang til tilfredsstillende konsollkommandoer og juksekoder:

Til å begynne med, etter at du har lansert spill, må du slå på konsollen. For dette formålet bruker du ganske enkelt hurtigtastkombinasjonene Ctrl + Shift + L. Etter dette trykker du på Tilde-knappen (~) for enkelt å få tilgang til den nettopp aktiverte konsollen.

Husk at spillet ikke lagrer den siste konsolltilstanden. Hver gang du starter spillet, må du først slå på konsollen før du får tilgang til den. Med det sagt, her er alle tilfredsstillende konsollkommandoer og juksekoder i Satisfactory-spillet som du kan begynne å bruke med en gang. Hopp over neste seksjon for tilfredsstillende konsollkommandoer og juksekoder!

Tilfredsstillende konsollkommandoer og jukser

Her er listen over alle tilfredsstillende konsollkommandoer og juksekoder!

 • ? – Det vil vise en komplett liste over tilfredsstillende konsollkommandoer
 • materialFlowAnalysis – Du kan bruke denne kommandoen til å finne elementene som trengs for å lage et element i spillet
 • r.Atmosfære<0 eller 1> – endrer atmosfæren – deaktiverer/aktiverer den
 • r.Tåke<0 eller 1> – endrer tåken eller aktiverer/deaktiverer den
 • r.ViewDistanceScale – Kommandoen brukes til å sette opp en gjengivelsesavstand for ting som steiner, løvverk og trær
 • r.SkjermProsent [percent] – Den brukes til å angi den interne oppløsningsskalaen avhengig av systembygget ditt
 • r.TemporalAACurrentFrameWeight(et tall mellom 0-1) – Bruk kommandoen for å angi gjeldende innvirkning av den interne rammen på det endelige bildet
 • r.TemporalAAFilterSize – Du kan bruke kommandoen eller jukse for å justere spredningen av TAA-prøvene. Hvis verdiene er mindre enn 1, vil det gjøre bildet skarpere
 • r.TemporalAASamples – Den brukes til å angi forskjellige antall prøver som TAA skal bruke
 • r.Tonemapper.Sharpen – Kommandoen kan angi den faste mengden av et enkelt skjerpefilter
 • Stat FPS – Den kan aktivere FPS-telleren i spillet
 • Stat Enhet – brukes til å vise Frame Time, Draw Time, Game Time og annen statistikk i spillet
 • t.MaxFPS – Den kan brukes til å angi maksimal bildehastighet
 • Statistiske nivåer – brukes til å vise informasjon om nivåstrømming
 • FOV – Du kan også bruke den til å stille inn FOV
 • Selvmord – Du kan også bruke den til å gjenopprette spillet

Kan du også gå inn på konsollen for å se den komplette listen over kommandoer rett inne i spillet? Imidlertid fungerer ikke kommandoene som Ghost, Fly, Cheats, GiveItem og Teleport i denne listen. Foreløpig vil de tilfredsstillende konsollkommandoene nevnt i vår guide ovenfor fungere feilfritt!

Konklusjon:

Her er alt om «Tilfredsstillende konsollkommandoer og juksekoder». For å konkludere, det første du kan gjøre for å få tilgang til konsollen for å legge inn juksene. For dette vil du slå på konsollen etter å ha trykket Ctrl + Shift + L på tastaturet og få tilgang til det etter å ha trykket på ¬(tilde) knapp. Velg deretter kommandoen du vil ha, og skriv den inn i konsollen. Når det er sagt, håper vi å lese artikkelen ovenfor har gitt deg verdifull informasjon og hjelp. Gi oss beskjed om dine tanker og forslag ved å kommentere nedenfor!

Les også: