Zoom, som de fleste av dere må være klar over, er et videotelefonprogram, som har blitt den nye «normalen» siden Corona-virus-pandemien begynte over hele verden. Organisasjoner, skoler og høyskoler, alle slags fagfolk og en vanlig mann; alle har brukt denne appen, minst én gang av ulike grunner. Zoomrom tillater opptil 1000 deltakere, med en tidsbegrensning på 30 timer, for betalte kontoer. Men det gir også rom for 100 medlemmer, med en tidsbegrensning på 40 minutter, for gratis kontoinnehavere. Dette er grunnen til at det ble så populært under «lockdown».

Hvis du er en aktiv bruker av Zoom-appen, må du forstå hvor viktig det er å kjenne alle deltakerne som er tilstede i et Zoom-rom og forstå hvem som sier hva. Når det bare er tre eller fire medlemmer tilstede i et møte, går det greit da du kan bruke Zooms fokuseringsmetode.

Men hva om det er et stort antall mennesker til stede i et enkelt Zoom-rom?

I slike tilfeller vil det være nyttig å vite «hvordan du ser alle deltakere i Zoom», da du ikke trenger å bytte mellom forskjellige miniatyrbilder konstant under zoomsamtalen. Det er en slitsom og frustrerende prosess. Dermed vil det å vite hvordan du kan se alle deltakerne samtidig spare deg for mye tid og energi, samtidig som du øker arbeidseffektiviteten.

Heldigvis for oss alle gir Zoom en innebygd funksjon kalt Gallery view, der du enkelt kan se alle Zoom-deltakere. Det er veldig enkelt å aktivere det ved å bytte den aktive høyttalervisningen med Gallery view. I denne veiledningen vil vi forklare alt du trenger å vite om ‘Gallerivisning’ og trinnene for å aktivere den.


Slik ser du alle på Zoom

Hva er Gallerivisning i Zoom?

Gallerivisning er en visningsfunksjon i Zoom som lar brukere se miniatyrbilder av flere deltakere i rutenett. Rutenettstørrelsen avhenger helt av antall deltakere i Zoom-rommet og enheten du bruker til det. Dette rutenettet i gallerivisningen fortsetter å oppdatere seg selv ved å legge til en ny videostrøm hver gang en deltaker blir med eller ved å slette den når noen forlater.

 • Skrivebordsgallerivisning: For et standard moderne skrivebord lar Zoom gallerivisningen vise opptil 49 deltakere i et enkelt rutenett. Når antall deltakere overskrider denne grensen, opprettes det automatisk en ny side som passer til de gjenværende deltakerne. Du kan enkelt bytte mellom disse sidene ved å bruke left and right arrow buttons finnes på disse sidene. Du kan se opptil 500 miniatyrbilder.
 • Smarttelefongallerivisning: For moderne Android-smarttelefoner og iPhones lar Zoom gallerivisningen vise maksimalt 4 deltakere på en enkelt skjerm.
 • iPad-gallerivisning: Hvis du er en iPad-bruker, kan du se opptil 9 deltakere om gangen på en enkelt skjerm.

Hvorfor finner jeg ikke Gallery View på PC-en min?

Hvis du sitter fast i Active speaker modus der Zoom kun fokuserer på deltakeren som snakker og lurer på hvorfor du ikke ser alle deltakerne; vi har deg dekket. Den eneste grunnen bak det er – du har ikke aktivert Gallery view.

Men hvis du, selv etter at du har aktivert Gallerivisning, ikke kan se opptil 49 medlemmer på en enkelt skjerm; så betyr det at enheten din (PC/Mac) ikke oppfyller minimumskravene til systemet for denne visningsfunksjonen til Zoom.

Minimumskravene for støtte for din bærbare/stasjonære PC Gallery view er:

 • Intel i7 eller tilsvarende CPU
 • Prosessor
 1. For et enkelt skjermoppsett: Dual-core prosessor
 2. For et oppsett med to skjermer: Quad-core prosessor
 • Zoom-klient 4.1.x.0122 eller nyere versjon, for Windows eller Mac

Merk: For oppsett med to skjermer, Gallery view vil være tilgjengelig bare på din primære skjerm; selv om du bruker den med skrivebordsklienten.

Hvordan se alle på Zoom?

For skrivebordsbrukere

1. Først åpner du Zoom skrivebordsapp for din PC eller Mac og gå til Settings. For dette, klikk på Gear alternativet øverst til høyre på skjermen.

2. Når Settings vinduet vises, klikk på Video i venstre sidefelt.


Når vinduet <strong>Innstillinger</strong> vises, klikker du på <strong>Video</strong> i venstre sidefelt. | Slik ser du alle på zoom” width=”233″ height=”467″ loading=”lat”> </picture></p>
<p>3. Her finner du <strong><strong>Maksimalt antall deltakere vist per skjerm i Gallerivisning</strong></strong>. Under dette alternativet velger du <strong><strong>49 deltakere</strong></strong>.</p>
<p><picture class=
Her finner du <strong>Maksimalt antall deltakere vist per skjerm i Gallerivisning</strong>. Under dette alternativet velger du <strong>49 Deltakere</strong>.» width=”548″ height=”294″ loading=”lat”> </picture></p>
<p><strong>Merk:</strong> Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig for deg, sjekk minimum systemkravene dine .</p>
<p>4. Lukk nå <strong><strong>Innstillinger</strong></strong>. <strong><strong>Start eller bli med</strong></strong> et nytt møte i Zoom.</p>
<p>5. Når du har blitt med i et Zoom-møte, gå til <strong><strong>Gallerivisning</strong></strong>-alternativet øverst til høyre for å se 49 deltakere per side.</p>
<p>< bildeklasse=
gå til <strong>Gallerivisning</strong>-alternativet øverst til høyre for å se 49 deltakere per side.» width=”640″ height=”400″ loading=”lat”> </picture></p>
<p>Hvis antall deltakere er mer enn 49, må du bla gjennom sidene med <strong><strong >venstre og høyre pilknapp</strong></strong> for å se alle deltakerne i møtet.</p>
<p><strong>Les også:</strong> <a href=Slik løser du problemet med å legge til medlemmer på GroupMe

For smarttelefonbrukere

Som standard holder Zoom-mobilappen visningen til Active Speaker modus.

Den kan vise maksimalt 4 deltakere per side ved å bruke Gallery view trekk.

For å lære hvordan du kan se alle i et Zoom-møte, på smarttelefonen din, følg de gitte trinnene:

 1. Start Zoom app på din iOS- eller Android-smarttelefon.
 2. Start eller bli med på et Zoom-møte.
 3. Nå, sveip til venstre fra Active speaker modus for å bytte visningsmodus til Gallery view.
 4. Hvis du vil, sveip til høyre for å komme tilbake til Active Speaker modus.

Merk: Du kan ikke sveipe til venstre før du har mer enn 2 deltakere i møtet.

Hva mer kan du gjøre når du kan se alle deltakerne i en Zoom-samtale?

Tilpasse videorekkefølgen

Når du aktiverer gallerivisningen, lar Zoom også brukerne klikke og dra videoer for å lage en bestilling, i henhold til deres preferanser. Det viser seg å være det mest nyttige når du gjør en aktivitet der rekkefølgen er viktig. Når du omorganiserer rutenettene som tilsvarer forskjellige deltakere, vil de forbli på plassene sine til det skjer en endring igjen.

 • Hvis en ny bruker kommer inn i møtet, legges vedkommende til nederst til høyre på siden.
 • Hvis det er flere sider på konferansen, vil Zoom legge til den nye brukeren på den siste siden.
 • Hvis et ikke-videomedlem aktiverer videoen sin, blir de behandlet som et nytt videostrømnett og lagt til nederst til høyre på siste side.

Merk: Denne bestillingen vil kun være begrenset til brukeren som bestiller den på nytt.

Hvis verten ønsker å gjenspeile den samme rekkefølgen til alle deltakerne, må de aktivere følge deres customized order for alle deltakerne.

1. For det første vert eller bli med et Zoom-møte.

2. Klikk og dra en av medlemmets videofeed til ‘plassering‘ du vil. Fortsett å gjøre dette til du ser alle deltakerne, i ønsket rekkefølge.

Nå kan du utføre en av følgende handlinger:

 • Følg vertens videorekkefølge: Du kan tvinge alle møtemedlemmene til å se din custom video order ved å aktivere dette alternativet. Den tilpassede rekkefølgen gjelder for Active speaker se og Gallery view for stasjonære og mobile brukere.
 • Frigjør den tilpassede videorekkefølgen: Ved å aktivere denne funksjonen kan du frigi den tilpassede rekkefølgen og gå tilbake til Zoom’s default order.

Skjul ikke-videodeltakere

Hvis en bruker ikke har aktivert videoen sin eller har blitt med via telefon, kan du skjule miniatyrbildet fra rutenettet. På denne måten kan du også unngå oppretting av flere sider i Zoom-møter. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

1. Aktiver Gallery view for møtet. Gå til deltakerens miniatyrbilde som har slått av videoen og klikk på tre prikker tilstede i øverste høyre hjørne av deltakerens rutenett.

2. Etter dette, velg Hide Non-Video Participants.


Etter dette velger du Skjul ikke-videodeltakere.

3. Hvis du vil vise ikke-videodeltakere igjen, klikker du på View knappen øverst til høyre. Etter dette klikker du på Show Non-Video Participants.


klikk på <strong>Vis ikke-videodeltakere.</strong>” width=”400″ height=”150″ loading=”lat”> </picture></p>
<p><strong>Ofte stilte spørsmål (Vanlige spørsmål)</strong></p>
<p><strong>Sp 1. Hvordan ser jeg alle deltakerne i Zoom?</strong></p>
<p>Du kan se videofeeder til alle deltakerne i formen for rutenett, ved å bruke <strong><strong>Gallerivisning</strong></strong>-funksjonen som tilbys av Zoom. Alt du trenger å gjøre er å aktivere det.</p>
<p><strong>Sp 2. Hvordan ser jeg alle på Zoom når jeg deler skjermen min?</strong></p>
<p>Gå til < strong>Innstillinger</strong> og klikk deretter <strong><strong>Del skjerm</strong></strong>-fanen. Merk av for <strong><strong>side-ved-side</strong></strong>-modus. Etter å ha gjort det, vil Zoom automatisk vise deg deltakerne når du deler skjermen din.</p>
<p><strong>Sp 3. Hvor mange deltakere kan du se på Zoom?</strong></p>
<p> <strong>For datamaskinbrukere</strong> tillater Zoom opptil 49 deltakere på en enkelt side. Hvis møtet har mer enn 49 medlemmer, oppretter Zoom ekstra sider for å passe til disse gjenværende deltakerne. Du kan sveipe frem og tilbake for å se alle personene i møtet.</p>
<p><strong>For smarttelefonbrukere</strong> tillater Zoom opptil 4 deltakere per side, og akkurat som PC-brukere kan du sveip også til venstre og høyre for å se alle videostrømmene som er til stede i møtet.</p>
<p><strong>Anbefalt:</strong></p>
<p>Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne for å <em>se alle deltakere, bestill rutenettet og skjul/vis ikke-videodeltakere på Zoom.</em> Hvis du fortsatt har spørsmål angående denne artikkelen, spør dem gjerne i kommentarfeltet.</p > </div>
</p></div>
<footer>
<div class=