Hvis du har en MKV-fil i iPad-filer applikasjonen du vil se, du har sikkert vært i stand til å bekrefte at denne appen ikke kan spille av videoer med den utvidelsen. Men ved hjelp av VLC, en gratis app, tilgjengelig på App butikk, vi kan se hvilken som helst MKV-video på iPad fra Filer-applikasjonen.

Slik ser du MKV-videoer på iPad fra filapplikasjonen

Se MKV-videoer på iPad

For å nyte våre iPad-videoer med MKV-utvidelse, må vi laste ned VLC-applikasjonen fra App Store. Når den er lastet ned, åpner vi Filer-appen og ser etter MKV-videoen vi vil se. Vi berører den aktuelle videoen og klikker deretter på Del-knappen, som er plassert øverst i form av en boks med en liten pil. Vi velger Åpne i VLC for å åpne videoen i denne applikasjonen. Nå kan vi spille, pause, spole tilbake og utføre alle former for VLC-visning. Noen ganger må du først velge, Kopier til VLC i menyen, og etter et øyeblikk åpner du Dele skjerm, igjen for å velge, Åpne i VLC. Hvis denne prosedyren av en eller annen grunn ikke fungerer, kan du også bruke Wifi til VLC-lademetoden. Dette vil kopiere videofilen direkte til VLC-applagringen på enheten.

MKV

Slik ser du MKV-videoer på iPad fra filapplikasjonen

MKV er en av de mest brukte utvidelsene for å spille HD-filmer. AVI-formatet har for eksempel svært lav oppløsning. I motsetning til andre populære utvidelser som MP4, er MKV-er kompatible med mange flere video- og lydformater. Siden det er et åpen kildekode-beholderformat og gratis programvare, er en av hovedfunksjonene dens enorme allsidighet. Den kan inneholde et ubegrenset antall video-, lyd- eller undertekstspor i en enkelt fil.

iTunes Se videoer på iPad

En annen måte, for ikke å mette iPaden vår, kan være gjennom iTunes. Det er enkelt, bare åpne den på vår PC eller MAC, og klikk på iPad-ikonet, i rullegardinmenyen klikker vi på programmer, ser etter VLC, og klikker på den, åpnes til høyre, alle filene vi har i den søknaden. Vi drar det vi ønsker å importere og de vil automatisk sendes til iPad.

Waltr 2. MKV-videoer

Waltr-2

Det er en annen måte å sende MKV-videoer til vår iPad hvis vi ikke vil bruke iTunes. Dette er Waltr 2 applikasjon. Gratis laster vi ned og installerer det på vår PC eller MAC. Vi kobler til iPad og på en enkel måte drar vi videoen til enheten vår .. Har muligheten til å gjøre det trådløst. Ved å klikke på tannhjulet i nedre høyre hjørne av Waltr 2-vinduet og velg Aktiver Wifi.

Dette er de forskjellige måtene å se MKV-videoene dine på iPad. Nå må du bare velge den mest passende.

Se også:Slik deaktiverer du FaceTime helt på Mac